Thursday, 19 July 2012

pengembaraan seekor panda

Segala-galanya bermula pada tahun 2012,

2/1/2012 :
alamak!! dapat PLKN la pulak.. ni yang aku malas nih, dah la kat perlis!
haishhhh~ ingatkan nak rileks-rileks dulu lepas habis exam nih..

17/3/2012:
yes! dah habis PLKN.. boleh la aku rehat dulu.. hahaha (^o^)

20/3/2012:
boring la duduk kat rumah... nak cari kerja la, result SPM pun tak keluar lagi ni

21/3/2012:
mulakan kerja!! ala.. benci la tokey cina nih.. macam apa ja perangai,
ingat aku suka sangat ka kerja kat sini? tak pa tak pa.. sabar dulu~

25/3/2012:
tak boleh jadi nih! tekanan betul kerja kat sini.. nak berhenti la.. hahaha,
esok juga aku cabut!!

26/3/2012:
aku bebas!! tak payah dengar tokey tu mengarut dah, huh! tak pa.. nanti aku nak jadi bos! tak mau dah
kerja ngan hang tokey we! i'm quit!!!!

2/4/2012:
ala... nak kena hijrah pi KL la pulak... tak pa, janji masyuk~ 

3/4/2012:
addoi... kena jadi budak baru la pulak.. ni yang aku malas nih.....
macam mana nak interview ni?? hentam sajalah~ 

4/4/2012:
hahaha, first time nak guna paperport nih.. mampos aku, haram apa pun aku 
tak faham weh!! pzeb pzebbb... kak ain, ajar sat nak guna macam mana ni??

5/4/2012:
wah... pandai gak aku ni.. hahaha, best gak kerja kat sini!!

8/6/2012:
ala.. kena masuk form6.. sedihnya... sob~sob~

9/6/2012: 
e'eh!! dapat tawaran diploma reka bentuk grafik la.. best ni, cancel la masuk form6!

29/6/2012:
selamat tinggal tempat kerjaku.. i will miss u (-_-'')

7/7/2012:
penghijrahan ke pahang akan bermula!! PMS, wait for me!!

20/7/2012:
dah 2minggu rupanya aku kat pahang ni.. assignment pun dah berlunggok..
esok dah nak puasa, ala.. dah tak leh sahur ngan family la..
sodihhhhh!!! tak pa, nak jadi bos kena banyak bersabar.. okey, keep calm~ fuhhhh~ (>_<)

2 comments:

  1. hahahahaha..pewiiiitttt...14/8/2012...yipppiiii..3hari lagi nak balik rayaaaaaa !!!!!!!!!

    ReplyDelete